maandag 31 augustus 2009

deadbeat summer

Als ik ooit de persoon te pakken krijg die besloten heeft dat rechtenstudenten ook een inleiding tot de economie moeten krijgen in hun eerste bachelor: he'll pay for it (om in de economische sfeer te blijven natuurlijk). Serieus, het is gewoon mishandeling van weerloze en onschuldige kindjes. AV/AA- en LS/LM grafieken komen nu al mijn strot uit. Maar vanaf vrijdagmiddag heb ik eindelijk vakantie. Maar liefst zestien hele dagen, en o-wee als het dan slecht weer is. O-wee!

Grizzly Bear - Cheerleader

Grizzly Bear is gewoon té goed voor woorden. Horn of Plenty en Yellow House zijn twee uitstekende albums, maar hun nieuwste Veckatimest is like heaven on earth. Zondag 8 november komen ze terug naar België en ze nemen St. Vincent mee: het belooft een avond vol magie te worden in het Cirque Royal.

You Love Her Coz She's Dead - Superheroes
I love them cause they're alive, and damn, they're good. Dit is eigenlijk best wel al 'n oud liedje, het stond ook op de Kitsuné Maison Compilation 6 (
Kitsuné), maar dat maakt 't niet minder goed. Trashy 8-bit, als je het durft vergelijken met Crystal Castles dan krijg je 'n mep. En ik meen het.

We Have Band - You Came Out
Dans, zing, lach, dit is gewoon liefde op het eerste gezicht. 30 september in de Botanique, bestel uw tickets mensen!

Verder heb ik ontdekt dat de combinatie van een quasi leeg kot en mijn stereo-installatie té zalig is. En ik wil naar Fight Klub!

x jarri (:

ps: Annelore, ik zag Buraka Som Sistema in 't Depot, en daar waren ze toch héél erg veel beter dan op Pukkelpop. A-ha! ;o

3 opmerkingen:

  1. Jarri, apie, ik was ook in het Depot! En Schmettie en Jack Daniels waren er ook! En hate to smack your bitch, maar op Pkp waren ze beter. Veel beter. Lijk, duizend miljard miljoen keer beter. En ze hebben Where's my money gespeeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. volgens Ward & Pieter waren ze net veel slechter op PKP, veel 'commerciëler' ook, ook al weet ik niet echt wat ik daar van moet verwachten bij Buraka. ben je dan ook op 't podium beland?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Last time I checked had ik nog geen aardappelrösti op de plaats waar hersenen horen te zitten, dus nee, ik bleef discreet in het publiek staan. Alléjah, discreet. Alles is relatief.

    BeantwoordenVerwijderen