dinsdag 2 maart 2010

good intentions paving company

Mijn eerste post in 2010 op jullie beminde TP&PPP, en het is al 2 maart. Shame on me, shame on me. Het excuus dat ik te bieden heb is echter wel héél erg goed: ik ben al enkele maandjes bezig met mijn eigen muziekblog disco naïveté en dan vergeet ik TP&PP altijd een klein beetje. Toch is mijn liefde voor jullie nog steeds even gigantisch groot als voorheen, en beloof ik (lees als: zal ik proberen) hier op terug op een (relatief) regelmatige basis iets neer te pennen.

Op gebied van muziek mogen we zeker niet klagen. Zitten we niet te picknicken met elfjes tijdens het beluisteren van Have One On Me, de nieuwe van Joanna Newsom, dan pinken we wel een traantje weg bij Teen Dream, de hartenbreker van Beach House. Verdienstelijke pop-pogingen zijn er van Ellie Goulding en Marina & the Diamonds, en pop-godin Lady Gaga zal op 17 mei (bijna) alle homo’s en tienermeisjes (zoek de verschillen) naar het Sportpaleis lokken voor een ‘monster’ van een optreden. Of zo. Boodschap van algemeen nut: het album van de Crookers bezorgt mij kotsneigingen. Vergeet ook niet even te kijken op de website van de Botanique aangezien de Nuits Botanique er weer aan zitten te komen! Tien dagen, enorm veel optredens, en vooral veel (opkomend) talent. Ikzelf ben sowieso van de partij bij We Have Band + Tanlines, Stornoway, Dum Dum Girls, Joanna Newsom, CocoRosie, Efterklang en Warpaint. Het spreekt voor zich dat jullie bij deze moreel verplicht zijn om ook deze artiesten allemaal te beluisteren.

Joanna Newsom – ‘81
Beach House – Norway
Ellie Goulding – Starry Eyed
Marina & the Diamonds – Oh No!

Feestjes, jaha, graag! Deze donderdag verwachten we jullie natuurlijk allemaal op Bambi Kill, vergeet vooral dat je vrijdagmorgen om 9u les hebt. Staatsrecht in mijn geval. Altijd prettig. Op het vorige feestje waar de geniale Fanklub DJ’s verantwoordelijk waren voor de muziek, stond ik op een bepaald moment met twee flessen champagne in mijn hand. En rietjes. Vraag mij niet hoe zoiets gebeurt, maar het mag altijd opnieuw gebeuren. Ik ben niet zo’n klager. Ik vind Bambi trouwens één van de beste films ooit gemaakt, maar dat geheel terzijde.

à jeudi! xx j.

1 opmerking:

  1. Eindelijk kerel, ik zat al superlang te wachten op een blogpost van mijn favoriete tienermeisje!

    BeantwoordenVerwijderen