woensdag 24 februari 2010

This is not just a week


Want deze week heb ik een hele week verlof genomen van de dagelijkse sleur van het leven, en gaan we er eens helemaal tegenaan. Dat wil dus zoveel zeggen als niet meer om Fucking half vijf mijn bed uitrollen, werkkleren aan en richting veel te ver met een grote kans op files en een heftige avondspitsen. Maar nu ziet mijn dag er dus als volgt uit. Opstaan when ever i want, de fles Absint aan mijn lippen zetten en met mijn hand in de doos Nestle Duo Chock graaien and never the last some of the good old in and out. Films kijken als Ghost Busters, The Meaning Of Life, Shauwn Of The Dead, Baise Moi, 500 Days Of Summer en The Big Lebowski.

Maar er is nog een zeer goede reden waarom ik juist deze week verlof heb genomen. Er is namelijk een waanzinnig aanbod aan geweldige feesten deze week. Het begint allemaal met woensdag 24 februari als de mensen van de modeacademie in Gent het hippe feestje Stitch geven in de Culture Club met een hele waslijst van België's geweld. The Glimmers, Maxim Lany, Ed&Kim en Fredo&Thang to name a few.

Donderdag is er dan weer Fight Klub met in the house STEVE AOKI. U weet wel, die ghetto chinees met zijn lange haren die samen met The Bloody Beetroots de hele zomer Woop Woop heeft liggen roepen maar nu wel heeft beloofd dat niet meer te doen. Verder is er ook nog Mashed Paper Klub, Floating, Panik!, Max Le Daron en POMM om julie trommelvliezen alle geweld aan te doen.

Vrijdag hebben wij onze vaste aanwezigheid in te vullen op Blast Your Ghetto. Een van de laatste feestjes waar ons dronken en obscene gedrag nog getolereerd word. Daarom is het waarschijnlijk ook helemaal geen toeval dat die schatten van een organisatoren headliners zijn op ons grote BAMBI KILL feest.

Zaterdag is er de eerste editie van Club Echo in de Make Up club. Le Petit Belge wou zeker zijn van een goede aftrap en vroeg daarom Olivier $ en Hollands oudste dj MET smaak (want zoals we allemaal wel weten zijn er zo maar weinig bij onze noorder buren) Joost van Bellen om lekkere plaatjes te komen draaien. Dus wat doen wij van TP&PPP als er leuke feestjes zijn? Juist ja, zorgen dat jullie er gratis naartoe kunnen. We mogen 5duo tickets weg geven. Wat moet je doen, gewoon hier mailen en je naam opgeven. Simple as that.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten