maandag 8 februari 2010

BAMBI KILL


Deze is voor Michael Jackson, light shining at us from a dead star. Voor alle dirty dogs out there, die niet geloven dat punk dood is. Voor de nacht, en alles wat leeft terwijl de brave burgers in pyjama's slapen. Voor Jack Daniel. Voor de hungover dagen met pizza en family guy. Voor het licht en het geluid en de beat die je lichaam beheerst als het kloppen van je hart. Voor Prince, en voor 1999. Voor whiskey, blood and lipstickstains. Voor de nalatenschap van Ziggy and the Spiders. Maar vooral, voor jullie. Voor onze mooie, jonge, prachtige, lieve lezers. Deze is voor jullie.

Op 4 maart hitsen we de honden op, zadelen we de paarden en laden we onze Winchesters. BAMBI KILL geeft jullie vijf prachtige dj's ten prooi, een vernieuwde Rumba als jachtgebied en een voorraad munitie van pompende beats. Hunting season is open!

Fanklub Dj's zijn de mooie jongens die jullie kennen van de nu al legendarische Fanklub en Blast Your Ghetto feesten. Na Soulwaxmas, Parijs, Berlijn, Barcelona, Glassgow en andere onheilsplaatsen, trashen ze nu de pas verbouwde Rumba (arme Gie!) met hun snelle, eclectische mixen en hun op muziek gezette cool. Een lust voor oog, oor en andere ledematen!

Robophil is een jonge, nerdy-looking dj uit Deutschland. Alleen al daarom willen we hem aan het hart drukken, maar Phil is ook nog eens superdupergetalenteerde dj en de organisator van de coolste feestjes van het Derde Rijk, de [elek' tro:nik mju:zik] parties in Aachen. Zhè Germans are coming...

Onze derde deerslayer is niemand minder dan Jules X, de man van de Vice-feestjes en Last Night A Dj Saved My Life op Stubru. Cooler dan de Cosa Nostra mixt hij electro, funk, old skool house, wave, hip hop, rave, fidget house, rock, 80's, electrofunk, italo, disco, en um... nog wel wat genres. Als je het vriendelijk vraagt draait hij Prince, maar Joan Jett speelt hij alleen voor mij. So long, motherfuckers!

Natuurlijk mag ook onze eigenste lieve blogbitch Der Schmetterling niet ontbreken. Hij heeft zijn strepen al verdiend met het organiseren van de Infected Music Parties en het spelen naast Grote Meneren als The Proxy, Les Petits Pilous, Strip Steve en Vele Anderen. Ik ben misschien wat bevooroordeeld, omdat ik zijn 12inch gezien heb (platen. 12inch platen, viezeriken!) maar weinig dj's mixen zo vlotjes de meest bangende platen door elkaar tot een spetterend feestje. Nieuwe electro en ouwe grunge, klassieke techno en verse dubstep, met een vleugje David Bowie... Just whoop whoop!

Dus, donderdag, 4 maart, Rumba Leuven, vanaf een uur of tien 's avonds!
Trek je leukste pak aan en neem je liefste vrienden mee voor een avondje dansen, drinken, roepen, vloeken en alles doen wat god verboden heeft. Wij verklaren officieel het jachtseizoen GEOPEND!

Liefde en alcohol,
jullie nederige TP&PPP bitches

PS. Omdat 4 maart nog lang is, en feesten nu eenmaal is waar wij het best in zijn, sturen we jullie allemaal naar Der Machine deze donderdag, voor alweer een heerlijke aflevering van AMPT.  Gtronic, Soda and Suds en Fratelli staan garant voor alweer een late avond en vroege morgen vol heerlijke muziek, pijnlijke voeten en ouderwets feestvertier. Omdat de sympathieke host DNCL zo'n gans schtijle schpijtkop is, geven we VIJF gratiese en voor nikse TICKETS weg aan de VIJF eerste lezertjes die ons een kort mailtje sturen (klik HIER of HIER of HIER). In 5 regeltjes schrijven jullie in jullie mooiste Genks wat een vies affe schtijl David Guetta heeft en hoe vies bom AMPT gaat zijn. Mèh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten