dinsdag 10 november 2009

I bet that you look good on the dancefloor.

Vorige week donderdag, half acht in de morgen, stapte ik in de bus naar Bergum-Belsen... Wat overigens de meest afschuwelijke plek van heel fucking Friesland is...
Truttig, melig en flauw als altijd stapte het hele drama 4 gezelschap in de bus, en allemaal waren wij overdonderd door de geweldig leuke buschauffer die daar zat.
Wij ( A en ik ) hebben even overlegd, en kwamen tot de conclusie, dat als we "dit" deden, dat onze gezichten inderdaad dikker leken dan als we "zo" deden... Maar dat terzijde.
Onderweg hebben wij deze busschauffeur een vragenvuur aan de schenen gelegd waar de gemiddelde SS-officier jalours op zou zijn, tot we op onze plaats van bestemming geland waren.

De hele, halve, of in ieder geval een deel van de dag heb ik er over nagedacht, en bedacht dat als "het zo zou moeten zijn" hij ook in de bus terug naar huis zou zitten. Dat zat ie niet, dus het had niet zo moeten zijn... Samen met een van mijn zusters-in-het-kwaad stapte ik uit in Leeuwarden, en al vloekend en schreeuwend staken wij de straat over, tot we bijna werden platgereden door een grote blauwe bus... Met daarin... Oh my god!

Anne ( niet die jankerd, die andere die jullie niet kennen..) roept: "We hebben net een briefje voor jou aan die andere buschauffeur gegeven! Waarop S. terugroept: "MET JE NUMMER?"

Whaaa what the fuck! JA! MET MIJN NUMMER!

En weg was hij...

Diezelfde avond zat ik thuis, en all of a sudden, sms... "En heb je je en beetje vermaakt bij de andere chauffer in de bus? Sander" . En sinds dat moment zijn wij eigelijk de hele tijd aan het bellen, smssen, postduiven over en weer aan het smijten en meer van dat soort contactvormen.

Gister ben ik maar eens bij hem langsgegaan, en het was gezellig en leuk en ielk en ik heb kriebels en weet ik veel wat ik hier nou weer mee aan moet! Gewoon lekker kijken hoe dit doorgaat en dan zullen we zien!

Ohja, en zodra er weer eens een lekker feest is bij ghellie, dan komen wij! Met de blauwe bestelwagen en broodjes ei voor onderweg!

Heel veel dikke kussen en liefs en sigaretten!

2 opmerkingen:

  1. Wel godgodgodverdomme, die man is gek!

    Dood kan ie vallen! Maar ik delete dat bericht niet, doe ik morgen wel, heb er te veel tijd in gestoken, verdoemeneh jung!

    xoxoxox a domani.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé jullie schrijven grappig! En dat is leuk he.

    BeantwoordenVerwijderen